TENTOPOLIS TGS

Η εταιρεία TENTOPOLIS TGS ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη,  μετά από πολυετή ενασχόληση στο εμπόριο και την εφαρμογή αρχιτεκτονικών συστημάτων σκίασης.

Με κινητήριο δύναμη, την εργατικότητα των ανθρώπων της εταιρείας μας και την ολοένα αυξανόμενη εμπειρία τους στον χώρο των κατασκευών, η εταιρεία σημειώνει ανοδική τροχιά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της με επιτυχία στον Ελλαδικό Χώρο, άλλα και στον Διεθνή ( Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο ,Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ,Ολλανδία , Γερμανία, Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία ).

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της σκίασης, με κύριο αντικείμενο την εφαρμογή αρχιτεκτονικών συστημάτων τεντών, πέργολας αλουμινίου, καθώς και εφελκυόμενων  (ανισόπεδων) συστημάτων.

Το εύρος δραστηριοτήτων της εταιρείας εξελίσσεται συνεχώς, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

                   ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΣ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ – ΟΡΑΜΑ

  • Σκοπός της εταιρείας, είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε όλους τους τομείς. που αφορούν στη σκίαση και στην προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, μέσω καινοτόμων και πρωτοποριακών συστημάτων.
  • Στόχος η κάλυψη κάθε επαγγελματικής ή ιδιωτικής ανάγκης. Σε συνδυασμό δε, με την αυξημένη τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα της εταιρίας, επιτυγχάνεται το βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η διάθεση της για εξέλιξη, η θέσπιση υψηλών στόχων, αλλά και ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει όλα τα projects μας στο σύνολό τους.
  • Όραμα μας είναι η εδραίωση και  η καταξίωση στην ελληνική αγορά, αλλά και στις αγορές του εξωτερικού, με κύριο γνώμονα τις επαγγελματικές υπηρεσίες και τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουμε .

Κατηγορίες Εφαρμογών

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ

Ανεμοφράκτες δικής μας κατασκευής και παραγωγής. Πρόκειται για διαχωριστικά εξωτερικών χώρων από προφίλ αλουμινίου, που μπορούν να προστατέψουν και να στολίσουν την επιχείρησής σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Πέργολες αλουμινίου  ειδικής κατασκευής οι οποίες ενσωματώνουν ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης παραγωγής, καθώς και συγκεκριμένες ιδιότητες επιλεγμένων υλικών ,ώστε να σας προσφέρουν πάντα, αξιοπιστία, λειτουργικότητα και αισθητική.

PARKING

Τα συστήματα σκίασης parkingαποτελούν εξειδικευμένα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου, σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Κυρίως μεγάλες εταιρείες, τα επιλέγουν όταν θέλουν να προστατεύσουν τα οχήματα τους. Τα parking αποτελούνται από μεταλλικά μέρη, γαλβανισμένα εν θερμώ, όπως κολώνες, αγκύρια, καθώς συνδετικά εξαρτήματα, προκειμένου να επιτευχθεί η απόλυτη ανοχή στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Επαγγελματικές ομπρέλες δικής μας κατασκευής και παραγωγής. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις. Είναι κατάλληλες για εξωτερικούς, επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς χώρους.

ΤΕΝΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η τέντες όλων των τύπων οι οποίες  είναι από τα πιο δημοφιλή συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου. Υπερβαρέως τύπου με βραχίονες, αντίβαρο και εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου μέγιστης αντοχής στον δυνατό αέρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Σκηνές επαγγελματικες ειδικά κατασκευασμένες για Camping.Οι σκηνές κατασκευάζονται εξολοκλήρου από την TENTOPOLIS TGS και προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του χώρου σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ

Νέα Εφαρμογή. Κατασκευάζουμε στα δικά σας μέτρα Ανασυρόμενα Παράθυρα Γκιλοτίνες, ένας νέος μοντέρνος τρόπος για την εξωτερική κάλυψη του χώρου.

ΕΦΕΛΚΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

Οι εφελκυόμες τέντες ή αλλιώς ανισόπεδες τέντες αποτελούν συστήματα εξωτερικής σκίασης, απαράμιλλης ομορφιάς και αισθητικής. Μπορούν να προστατεύσουν, αλλά και να στολίσουν τον οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο. Οι εφελκυόμενες τέντες στηρίζονται σε ειδικό σύστημα στήριξης ανισόπεδων, εφελκυόμενων συστημάτων, με ειδικές INOX φλάντζες και παρελκόμενων εξαρτημάτων.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας, έχουν την ιδιότητα να θερμαίνουν απευθείας τα αντικείμενα ή τους ανθρώπους, που βρίσκονται σε εύλογη εμβέλεια. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, να αποκλείονται οι θερμικές απώλειες, λόγω του ότι η θερμότητα αποδίδεται απευθείας στον δέκτη της. Επιπροσθέτως, επιτυγχάνεται μια ιδιαίτερα, οικονομική κατανάλωση

PORTFOLIO

Γνωρίστε μερικές από τις συνεργασίες του Tentopolis

Aλυσίδα εστιατορίων με χαρούμενη ατμόσφαιρα, μπύρες, κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία αμερικανικών πιάτων.

Η Mikel Coffee Company είναι ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης, με έδρα στην Ελλάδα.

Η Flocafé είναι μια ελληνική αλυσίδα franchise καφετεριών,

Aλυσίδα εστιατορίων με χαρούμενη ατμόσφαιρα, μπύρες, κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία αμερικανικών πιάτων.

Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου είναι ελληνική εταιρεία διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών

Τo Sani Resort  5* στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά.

Αυτό το πολυτελές, all-inclusive ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από την Παραλία Αλμυρός στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η Coffee Island είναι πολυεθνική αλυσίδα καφεκοπτείων που ιδρύθηκε το 1999, στην Πάτρα της Ελλάδας. Σήμερα, το δίκτυο της αριθμεί περισσότερα από 455 καφεκοπτεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ελβετία .

Το Aegean Melathron είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο θέρετρο διακοπών.

Το Ikos Dassia 5* βρίσκεται στον Κόλπο της Δασιάς και προσφέρει παραλία μήκους 400μ. και 7 πισίνες που περιβάλλονται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους.

Αυτό το πολυτελές  5* ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει θέα στην Παραλία Καβούρι και τον Σαρωνικό Κόλπο και απέχει 7 χλμ. από την πολυσύχναστη Γλυφάδα.

Ο Όμιλος Today Group αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό Όμιλο Εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των σύγχρονων καταστημάτων ταχείας εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής τα τελευταία 15 χρόνια.

Αλυσίδα καταστημάτων Franchise με 19 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης δημιούργησαν ένα μοναδικό συνδυασμό ροφημάτων και σνακ.

Το Angsana Corfu Resort & Spa 5*  βρίσκεται στις Μπενίτσες, σε απόσταση 1,4χλμ. από την Παραλία Αίολος. 

Τα καταστήματα Franchise Baristas, Caffeine_goods and more παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες.

Το Cronwell Platamon Resort είναι ένα all inclusive ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στην Πιερία, ακριβώς μπροστά στην ιδιωτική αμμώδη παραλία του.

>